Bilder 2023

Ingelstorp lyser 2023

Som tidigare år lystes vägkanterna i större delen av byn upp av marschaller. Hos Kyllan och Agnar serverades väldigt god potatissoppa till ett drygt trettital besökare. Som vanligt. ett väldigt trevligt arrangemang. Tack till alla i byalaget som ordnade detta åt oss andra.

20 Photos

Sommarfest 2023

Byalaget arrangerade även i år en trevlig och välbesökt sommarfest, denna gången hos Ann-Margret och Agnar. Vädret kunde knappast varit bättre och trubaduren Andreas ”Vanity” Mattson underhöll. Bilder: Emma Andersson

10 Photos

Valborgsfirande 2023

Som vanligt firades Valborgsmässoafton med majbål vid Tuvebäcksvägen. Vädret var väldigt fint i år, lite kyligt kanske, men det kompenserade brasan för. Det blev en trevlig kväll med totalt ca 60 deltagare under kvällen. Våren sjöngs in under ledning av Katalin Tibell. Det grillades och umgicks, ett fint tillfälle att träffa både grannar och nya bybor . Bilder: Ellen och Eric Farquhar

19 Photos

Besök hos MH Modules 230422

Vi var ett tjugotal Ingelstorpsbor som fick besöka MH Modules denna fina lördag. Det var mycket intressant att se byns största (och enda?) industriföretag från insidan. MH Modules bjöd på god fika och besöket var överhuvudtaget väldigt trevligt. Stort tack till MH Modules och till Christina och Peter som tog sig tid på en ledig dag för att visa oss deras arbetsplats.

13 Photos

Årsmöte 2023

Årsmötet 2023 för byalaget hölls den 16 mars hos Polykemi i Ystad. Vi var 30 bybor som samlades i Polykemis lokaler för en intressant och rolig kväll. Programmet såg ut så här:

  1. Ola och Lars Hugosson hälsade oss välkomna.
  2. Ordinarie årsmötesförhandlingar.
  3. Polykemi bjöd på fika.
  4. Intressant föredrag av Ola om företaget, Ystads IF handboll och familjens kopplingar till Ingelstorp. Hugo Jönsson vars pappa var född och uppvuxen i Ingelstorp.
  5. Fabriksvisning.
Vi avslutade kvällen med att överlämna en tackgåva från byalaget. Text och foto: Bengt Nilsson

5 Photos