Bilder 2014

Luciafirande 141210

Även i år var det blåsigt ute när det firades Lucia i församlingshemmet, men inte storm som i fjol. Det hölls luciatåg och serverades kaffe med bullar och kakor. Lotteri fanns för både de vuxna och barnen.

62 Photos

Österlen lyser 141031

Österlen lyser uppmärksammades i byn med den sedvanliga upplysningen av byns gator och servering av värmande soppa och bröd vid banken.

9 Photos

Nationaldagen firas på Hagalid 2014

Det har nu blivit en mycket uppskattad tradition för oss Ingelstorpare att fira Naionaldagen på Hagalid. De oerhört generösa värdarna Eva och Johan Kempff och Eric Janson höll som alltid kvalitetsnivån på topp. Det är ett mysterium hur det kommer sig att vädret alltid står arrangemanget bi – det var precis lika fint som det brukar vara. Allt som bjöds var helt utsökt. Än en gång, tusen tack! Foto: Börje Andersson och några enstaka Eric Farquhar

38 Photos

Växtbytardag 140531

För andra året i rad höll Torbjörn och Christina växtbytardag för oss i sin trädgård. Det var fler besökare i år och vädret var härligt. Kaffe och kakor i solskenet.

29 Photos

Valborgsfirande 2014

Valborgsmässoafton med majbål vid Månsas Nels, ett återkommande inslag i byn. I år var dessutom vädret bättre än det brukar vara, nästan ingen blåst alls och många kom för att ungås och grilla. Rapsen blommade dessutom extremt tidigt och det blev riktigt vackert alltihop. Foto: Börje Andersson & Eric Farquhar

60 Photos